GOSSIP

H Mariah Carey "έκραξε" τον πρώην της που θέλει να την παντρευτεί ξανά

Η διάσημη τραγουδίστρια Mariah Carey και ο ηθοποιός Nick Cannon παντρεύτηκαν το 2008 και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά (τα δίδυμα Monroe και Moroccan), αλλά αυτός ο γάμος έληξε άδοξα μετά από λίγα χρόνια.

Επίσημα το ζευγάρι χώρισε το 2016, όταν η Mariah αρραβωνιάστηκε με τον δισεκατομμυριούχο James Packer, με τον οποίο όμως επίσης χώρισε λίγο πριν το γάμο.


Με τον Cannon η Mariah ήταν σε διάσταση από το 2014, αλλά όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους διατηρούσαν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.


Ωστόσο φαίνεται πως ο Cannon θα ήθελε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του με τη Mariah και σε σχετικές δηλώσεις που έκανε πρόσφατα άφησε να εννοηθεί πως θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί την πρώην σύζυγό του/


Όταν ένας φωτογράφος του ΤΜΖ ρώτησε την Mariah για το πως νιώθει για αυτές τις δηλώσεις του πρώην της, η ίδια αρχικά είπε πως απλά λέει ανοησίες" αλλά όταν την ρώτησαν "και είσαι εντάξει με την ιδέα να μείνεις single για το υπόλοιπο της ζωής σου;" τότε η 49χρονη σταρ είπε "και τι είναι ο Nick η τελευταία ελπίδα μου;".


Μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Nick Cannon αναδιπλώθηκε και μάλλον πια δεν σκέφτεται να κάνει καμιά νέα πρόταση γάμου στην πρώην σύζυγό του, και όταν βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στο σόου της Ellen Degeneres είπε πως ειλικρινά δεν σκοπεύει να παντρευτεί ποτέ ξανά, γιατί ακόμα "δουλεύει" με τον εαυτό του για να γίνει καλύτερος άνθρωπος και έσπευσε να πει πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Mariah και μαζί λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις για την ανατροφή των παιδιών τους
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!