GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Ολυμπία Χοψονίδου με σχόλια που διάβασε στα social media

Τις τελευταίες μέρες η είδηση πως ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγός του και πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου, σύντομα θα αποκτήσουν και 6ο παιδί έκανε το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας και πολλά σχόλια... όχι πάντα θετικά!

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες μέρες η Ολυμπία ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε πως ανακοίνωσε στο σύζυγό της πως είναι και πάλι έγκυος και κατέγραφε την... έκπληξη του Βασίλη Σπανούλη όταν άκουσε τα νέα.


Το βίντεο έγινε viral και στην πορεία ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε σε κάμερες και είπε πως θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι αν και μετά είπε πως δεν ξέρει το φύλο του παιδιού.
Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ήδη 5 παιδιά: τον Βασίλη, την Αιμιλία, τον Θανάση, τον Δημήτρη και την Αναστασία.


Αρχικά το βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια με κάποιους να κατηγορούν το ζευγάρι πως ανέβασε στο Instagram μια πολύ προσωπική στιγμή, που ίσως δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιείται.


Μετά όμως ακολούθησαν και άλλα σχόλια με κάποιους να... υπαινίσσονται πως είναι λογικό να κάνει έξι παιδιά η Ολυμπία, αφού τα μεγαλώνουν οι νταντάδες και αυτά τα σχόλια εξόργισαν την Ολυμπία.


Η πρώην Σταρ Ελλάς με μια σειρά από αναρτήσεις της στο Instagram Story ξεκαθάρισε πως δεν έχει νταντά και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα όσα διαβάζει και ακούει να λέγονται για το πως μεγαλώνει τα παιδιά της και τη... χλιδάτη ζωή της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!