GOSSIP

H Kate Middleton έγινε πιο ξανθιά και οι φαν της έχουν διχαστεί [εικόνες]

Μια νέα δημόσια εμφάνιση έκανε χθες η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και όλοι πρόσεξαν πως πλέον το χρώμα των μαλλιών της είναι πολύ πιο ξανθό.

Η 37χρονη Kate Middleton επισκέφτηκε χθες το κέντρο Angela Marmont στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, στο πλαίσιο δράσεων για την προστασία της άγριας ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο και για μια ακόμη φορά απέσπασε επαίνους για το στυλ της, αφού επέλεξε να φορέσει δύο χρώματα που αποτελούν fashion trends: το μωβ και το λαδί.


Όμως αυτό που όλοι σχολιάζουν είναι τα μαλλιά της, που δείχνουν πολύ πιο ξανθά.


Οι φαν της Middleton έχουν διχαστεί καθώς άλλοι πιστεύουν πως η Δούκισσα απλά έχει αποκτήσει πιο ξανθά μαλλιά λόγω του ήλιου, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της και άλλοι είναι βέβαιοι πως η Kate απλά άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της.


Και μάλλον οι δεύτεροι έχουν δίκιο, αφού σύμφωνα με έναν hair expert που συμβουλεύτηκε η Daily Mail, η Δούκισσα πιθανότητα έκανε μπαλαγιάζ ( balayage ) μια τεχνική βαφής μαλλιών που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και εστιάζει κυρίως στις άκρες της τρίχας (δεν επηρεάαζει τη ρίζα και για αυτό "διατηρείται" και πιο εύκολα), δίνοντας έτσι ένα πιο "φυσικό" αποτέλεσμα που θυμίζει το "ξάνοιγμα" του χρώματος των μαλλιών από τον ήλιο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!