GOSSIP

Οι Meghan & Harry δεν έχουν πια τη στήριξη του παλατιού - Όλοι έχουν θυμώσει μαζί τους

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν καταφέρει να εξοργίσουν τους πάντες στη βασιλική οικογένεια και πλέον δεν έχουν καμιά στήριξη από το βρετανικό παλάτι.

Πριν από λίγες μέρες ο πρίγκιπας Harry εξαπέλυσε επίθεση ενάντια σε μερίδα των media και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως φέρονται στη σύζυγό του όπως φέρονταν στην αείμνηστη μητέρα του και πως δεν θα επιτρέψει να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Την ίδια μέρα η Meghan Markle κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας Mail on Sunday (το κυριακάτικο φύλλο της  Daily Mail) με αφορμή το δημοσίευμα που αποκάλυπτε μέρος της επιστολής που η ίδια είχε στείλει στον πατέρα της Thomas Markle.


Τα βρετανικά media έγραφαν αυτές τις μέρες πως ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση και να καταθέσει τη μήνυση μολονότι όλοι οι σύμβουλοι του παλατιού του έλεγαν να κάνει το αντίθετο και πως πλέον έχουν εξοργιστεί με το ζεύγος Meghan - Harry όλα τα μέλη της βρετανική βασιλικής οικογένειας.


Ο Richard Palmer,  ρεπόρτερ της Daily Express και ανταποκριτής στο παλάτι, τώρα αναφέρει πως ο Harry δεν έχει πια τη στήριξη ούτε του αδελφού του πρίγκιπα William ούτε του πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου και πως και οι δυο κρατούν πλέον ξεκάθαρες αποστάσεις από τους Meghan & Harry.


Σε συνέχεια όλων αυτών, δημοσίευμα του People αναφέρει πως πλέον τα ονόματα των Meghan & Harry αφαιρέθηκαν από το επίσημο site του Royal Foundation (του ιδρύματος που ίδρυσε το 2009 ο πρίκιπας William και εποπτεύει τις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις του παλατιού) και πλέον σε αυτό αναφέρονται μόνο τα ονόματα των William και Kate (o Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ).


Παράλληλα αφαιρέθηκαν από το Royal Foundation και όλες οι φιλανθρωπικές δράσεις που έχουν αναλάβει ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle,
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!