GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά το χειρουργείο

Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός, πριν από περίπου 8 μέρες, έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν όταν ενώ βρίσκονταν καλεσμένος σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, φάνηκε να μην νιώθει καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός συγγραφέας είχε ανεύρυσμα και έκανε ένα ιδιαίτερα σοβαρό χειρουργείο, με τους γιατρούς να μιλούν για "θαύμα" που κατάφερε να ζήσει.

Μία εβδομάδα μετά, ο συγγραφέας πήρε εξιτήριο και με μια συγκινητική ανάρτηση του ευχαρίστησε τους γιατρούς για το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια με την υγεία του.

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας», έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!