GOSSIP

H Rihanna θα κυκλοφορήσει τη βιογραφία της με... φωτογραφίες [βίντεο]

Αν και είναι μόλις 31 ετών, η Rihanna αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ - βιογραφία για να μας δείξει τη ζωή της μέχρι σήμερα όπως αυτή αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό φακό.

Και η αλήθεια είναι πως η Rihanna μέσα σε τρεις δεκαετίες πέτυχε πολλά.


Το φτωχό κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος που κέρδισε σε καλλιστεία, έγινε μοντέλο, στην πορεία έγινε διάσημη pop star με αναρίθμητα τραγούδια - hits που σάρωσαν τα Grammys και δοκίμασε τις δυνάμεις της και ως ηθοποιός.


Όμως δεν έμεινε εκεί. Η RiRi όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν οι φαν της, έστησε το δικό της fashion brand Fenty γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και η επιτυχία της έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν λάνσαρε και το δικό της brand καλλυντικών και δημιούργησε και ένα νέο luxury fashion brand που εντάχθηκε στον ίδιο όμιλο με το Louis Vuitton!


Πλέον η Rihanna είναι πάμπλουτη, διάσημη και καταξιωμένη και τώρα ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει το The Rihanna Book, ένα limited edition φωτογραφικό άλμπουμ από τις κεδόσεις Phaidon, που μέσα από εικόνες θα αφηγείται τη ζωή της από τα παιδικά χρόνια στο νησί της μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο με το οποίο το ανακοίνωσε μέσω Instagram


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Oct 7, 2019 at 7:41am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!