GOSSIP

H Kylie Jenner βρήκε νέο σύντροφο που είναι γιος πασίγνωστου σταρ; [εικόνες]

Χθες έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως η Kylie Jenner και σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Travis Scott, χώρισαν και σήμερα πολλοί πιστεύουν πως η Kylie ήδη έχει βρει νέο ταίρι και είναι γιος πασίγνωστου σταρ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι λόγοι που οδήγησαν την Kylie να χωρίσει με το διάσημο ράπερ Travis Scott μετά από δύο χρόνια σχέσης και ένα παιδί, ήταν γιατί η Kylie ήθελε δεύτερο παιδί (ενώ ο Travis δεν ήθελε) και επειδή προς το τέλος της σχέσης η Kylie είχε χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη της για τον σύντροφό της, κάτι που έμμεσα επιβεβαιώνει τις φήμες που φούντωσαν τους τελευταίους μήνες για απιστίες του Travis.


Όπως και να έχει το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, αν και η Kylie δεν έχει κάνει καμιά σχετική δήλωση. 


Και τώρα οι φαν της Kylie πιστεύουν πως η 22χρονη celebrity τα έχει φτιάξει με το γιο του Will Smith, τον 21χρονο Jaden Smith που είναι και αυτός ράπερ.


Και γιατί το πιστεύουν; Γιατί το ΤΜΖ, δημοσίευσε (αποκλειστικά)πλάνα από τον πρόσφατο γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin, όπου πήγε και η Kylie (με την κόρη της) και ο Jaden και στα πλάνα ο Jaden ενώ χορεύει με την Kylie, της πιάνει τα οπίσθια και η ίδια δείχνει να μην ασχολείται καθόλου.


Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι ένα διόλου απίθανο σενάριο, αφού η Kylie και ο Jaden υπήρξαν και στο παρελθόν ζευγάρι και είχαν χωρίσει το 2013.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!