GOSSIP

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για την αμοιβή της στη σειρά "Λάμψη"

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από όταν η Κάτια Δαλδουλάκη πρωταγωνιστούσε στη σειρά Λάμψη και τώρα σε νέα συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πολλά για εκείνη την εποχή.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TV Έθνος» και τον Αλέξη Μίχα και αφού μίλησε για το γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη που έγινε την εποχή που γύριζε τη Λάμψη και αποκάλυψε πως ο πρώτος που έμαθε για το γάμο ήταν ο συμπτωταγωνιστής και φίλος της Χρήστος Πολίτης (ο Γιάγκος Δράκος) μετά πραδέχτηκε πως πλέον δεν έχει καμιά επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη γιατί ο ίδιος επέλεξε τη μοναχικότητα. Στην πορεία αναφέρθηκε και στην αμοιβή της για το ρόλο της Βίρνας Δράκου και ομολόγησε πως το ποσό ήταν τεράστιο.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν της προσφέρθηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να παίξει στη σειρά, απάντησε: «Ναι, ένα τεράστιο ποσό. Πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ήταν το αποκορύφωμα. Γιατί έγινε αυτό; “Η Κάτια θέλει τόσα για τον ρόλο, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές”. Εγώ δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα “ή αυτό ή τίποτα”. Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει “δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία. Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία”. Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!