GOSSIP

Συγκινεί το μήνυμα του Σωκράτη Αλαφούζου για το θάνατο του αδελφού του

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος, έκανε γνωστό πως η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος μετά το θάνατο του αδελφού του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με συγκινητικό τρόπο για τον ετεροθαλή αδελφό, του που έφυγε από τη ζωή και μεταξύ άλλων περιγράφει μια περίεργη ιστορία με ένα κοράκι, ενώ δέχεται αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δείτε το μήνυμά του: "Ο αδελφός μου ο Γιώργος, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και περηφάνια. Η ζωή το έφερε να μην μεγαλώσουμε μαζί, μια και είχαμε διαφορετικές μητέρες. Ευχήθηκα πολλές φορές στην ζωή μου να είμαστε όλοι μαζί, να μπορούσαμε να είχαμε μια όμορφη μεγάλη οικογένεια, μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο χαρούμενες φωνές, ευτυχία και αγάπη. Αυτό ίσως να απάλυνε κάπως και τον δικό μου πόνο….

Η διαδρομή της ζωής του δεν ήταν εύκολη και πάλεψε ενάντια στον πόνο, την έλλειψη αγάπης, την αδικία, την εγκατάλειψη που βίωσε στα παιδικά του χρόνια. Αυτά έγιναν ένας γίγαντας και πολλές φορές ο αγώνας ήταν άνισος. Κατάφερε να χτίσει μια όμορφη οικογένεια με μια υπέροχη σύντροφο δίπλα του και να κάνουν μια υπέροχη κόρη που έφερε στον κόσμο δυο υπέροχα εγγόνια.

Αδελφέ μου, αυτό ήθελε δύναμη, θάρρος και αγάπη για να το καταφέρεις. Και το κατάφερες! Γιατί τα είχες όλα αυτά σε αφθονία μέσα σου.
Ξέρω ότι ο γίγαντας ερχόταν συχνά και πάλευες μαζί του και ίσως ο αγώνας να ήταν άνισος και να φαίνεται τώρα ότι νίκησε.

Αλλά αγαπημένε μου αδερφέ, Γιώργο μου… Αν ο Παράδεισος είναι εκεί, θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του για σένα. Δεν σκέφτομαι κανέναν πιο άξιο από σένα να πάρει δίκαια την θέση του εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το επόμενο πρωί αυτό το κοράκι ήρθε όταν βγήκα στον κήπο, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και άρχισε να βγάζει δυνατές κραυγές. Ένα σύμβολο των ψυχών που έφυγαν… Ίσως ήθελες να μου πεις κάτι, να με αποχαιρετήσεις…. Έβγαλα μια φωτογραφία σαν ανάγκη για να θυμάμαι την στιγμή. Μου έστειλες φως, γιατί είσαι φως και ανήκεις στο φως…

Μέχρι να ξαναβρεθούμε αδελφέ μου θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μου"

.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!