GOSSIP

Η Jolie έκανε μια σπάνια red carpet εμφάνιση με τα 5 από τα 6 παιδιά της [εικόνες]

Μόνο ο μεγάλος γιος της Jolie, ο 18χρονος Madoxx που πλέον είναι φοιτητής στη Νότιο Κορέα, απουσίαζε από την πρεμιέρα της νέας ταινίας Maleficent.

Η 44δχρονη σταρ αποφάσισε πως η τέλεια επιλογή συνόδου για τη λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας Maleficent: Mistress of Evil , που έγινε χθες στο Λος Άντζελες, ήταν τα 5 παιδιά της: ο 15χρονιος  Pax,  η 14χρονη Zahara, η 13χρονη Shiloh, και τα 11χρονα δίδυμα Vivienne και Knox και ήταν λογικό η οικογένειά της να κλέψει την παράσταση, αφού η σταρ σπάνια κάνει red carpet εμφανίσεις με όλα τα παιδιά της.

Η ίδια η σταρ έλαμπε με το μαύρο φόρεμά της με τον τεράστιο σκοπριό στο πλάι.


H νέα ταινία της Disney αναμένεται να βγει στις αίθουσες μετά τις 18 Οκτωβρίου και η ίδια η Jolie στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ο ρόλος της σε αυτή την ταινία της άρεσε πολύ, επειδή είναι μια ταινία που μπορεί να δει με τα παιδιά της, ακόμα και τα πιο μικρά και ίσως αυτό εξηγεί την παρουσία όλης της οικογένειάς της στην πρεμιέρα.


Αυτό δε που σχολιάστηκε είναι το γεγονός πως όλη η οικογένεια φρόντισε να ντυθεί στα... μαύρα, αλλά και η μεγάλη ομοιότητα των βιολογικών παιδιών του Brad Pitt με τον πατέρα τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!