GOSSIP

"Κράζουν" την Kylie Jenner για επίδειξη πλούτου με πανάκριβες τσάντες [εικόνες]

Μπορεί αυτές τις μέρες η 22χρονη Kylie Jenner να ήταν άρρωστη και να αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νοσοκομείο και πως δεν μπορέσει να παραστεί στο σόου του Balmain στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, όπου θα παρουσίαζε και τη νέα συλλογή μακιγιάζ Kylie XBalmain, αλλά φαίνεται πως τώρα έχει αναρρώσει και αμέσως κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο ντόρο με τις νέες αναρτήσεις της στο Instagram.

Η Kylie αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία με τη συλλογή της με "φθινοπωρινές" τσάντες και έγραψε στο Instagram "αχ φθινόπωρο...πόσο μου έλειψες" κάνοντας, χιλιάδες από τις εκατομμύρια followers της να σκάσουν από τη ζήλια, αφού όπως θα δείτε η Kylie, που ήδη είναι δισεκατομμυριούχος, έχει στη ντουλάπα της δεκάδες πανάκριβες τσάντες μεγάλων οίκων μόδας.


Και σαν να μην έφτανε αυτό... στα καπάκι "αποτελείωσε" τους φαν της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, που δείχνει την ίδια και τη διάσημη μαμά της Kris Jenner να βρίσκονται μέσα σε ένα ιδιωτικό τζετ και μας ενημέρωσε πως μαμά και κόρη κάνουν "business meeting".


Και φυσικά όλοι πρόσεξαν τα διαμαντένια κοσμήματα που φορούν οι δυο γυναίκες και βέβαια τις τσάντες που κρατούσαν μαμά και κόρη και σύμφωνα με τη Vogue είναι τσάντες Hermes.
Μάλιστα πρόκειται για τη τσάντα White Crocodile Himalaya Kelly, που κάποτε θεωρούνταν η πιο σπάνια τσάντα στον κόσμο και η τιμή της ξεκινά στα 150.000 δολάρια, ενώ σε πλειστηριασμό μια τέτοια τσάντα πουλήθηκε έναντι 300.000 δολαρίων.


Βέβαια χιλιάδες έσπευσαν να κράξουν την Kylie για κραυγαλέα επίδειξη πλούτου μέσω social media και σχολιάζουν πως τελικά οι Kardashians δεν βάζουν ποτέ μυαλό, ακόμα και μετά την ένοπλη ληστεία με θύμα τη Kim Kardashian στο Παρίσι, όπου κάποιοι θέλησαν να κλέψουν τα πανάκριβα κοσμήματα της, που η μεγάλη αδελφή της Kylie, τότε επιδείκνυε διαρκώς παντού.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!