GOSSIP

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γνωρίζονται πολλά χρόνια και μπορεί οι σχέσεις τους ενίοτε να μην ήταν οι καλύτερες, αλλά οι δυο παρουσιαστές παραμένουν καλοί φίλοι.

Οπόρε πολλοί περίμεναν πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα άφηνε ασχολίαστη την είδηση πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς, χώρισαν μετά από 5ετή δεσμό.


Την αποκάλυψη του χωρισμού την έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται και ο Γιώργος Λιάγκας στη δική του εκπομπή άφησε να εννοηθεί πως γνώριζε πως κάτι δεν πάρει καλά και πως μίλησε και ο ίδιος προσωπικά με τον Δημήτρη.


"Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη και μάλιστα το πρωί του έστειλα και μήνυμα, εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες.

Το πρωί που του έστειλα μήνυμα του είπα “Δημήτρη μου, αυτό που ξέρω εγώ μου το φέρανε σήμερα οι ρεπόρτερ μου και μου είπαν διάφορα πράγματα, θες να το παίξω ή δεν θέλεις;”.

Και μου είπε ο άνθρωπος “δεν είναι ψέματα, αφού το ξέρεις. Παίξε το κι εσύ και θα το πω κι εγώ στην εκπομπή”. Το είπε και στη Φαίη το πρωί. Μπορεί να τα ξαναβρούνε, δεν είναι σίγουρο".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!