GOSSIP

H 50χρονη Jennifer Lopez αποκάλυψε πως θέλει να αποκτήσει και άλλα παιδιά

Πριν λίγο καιρό γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της, και πριν από λίγες ώρες έλαμψε στο πάρτι των αρραβώνων της με τον 44χρονο Alex Rodriguez και λίγο πριν ντυθεί ξανά νυφούλα, η JLo αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

Πριν από λίγες ώρες η Lopez ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι αρραβώνων της με τον Alex, και ευχαρίστησε τους φίλους της, που διοργάνωσαν αυτή την "κομψή και όμορφη βραδιά" και πλέον όλοι είναι βέβαιοι πως σύντομα θα γίνει και ο γάμος του διάσημου ζευγαριού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 29, 2019 at 2:17pm PDT


Στο πάρτι αρραβώνων βρίσκονταν και τα παιδιά της Lopez (έχει αποκτήσει 11χρονα δίδυμα από τον πρώην γάμο της με τον τραγουδιστή Marc Anthony) και τα παιδιά του Alex Rodriguez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 29, 2019 at 2:18pm PDT


Και η Lopez σε νέα της συνέντευξη λίγο πριν το πάρτι των αρραβώνων της και ενώ ανακοινώθηκε πως μαζί με τη Shakira θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του τελικού Superbowl, αποκάλυψε πως τα δίδυμα παιδιά της έχουν άψογες σχέσεις με τα παιδιά του Alex και πως της είπαν πως θέλουν να αποκτήσουν και άλλα αδέλφια. Έτσι η Lopez δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα το θεωρήσει μεγάλη ευλογία αν η ίδια και ο Alex καταφέρουν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!