GOSSIP

H Amal φόρεσε μια super hot μίνι φούστα για την επέτειο του γάμου της [εικόνες]

Για χρόνια ο γόης του Χόλιγουντ George Clooney ήταν ένας αμετανόητος εργένης, αλλά όλα αυτά άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή του μια δικηγόρος: η Amal.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τη μέρα που ο George και η Amal έκαναν το λαμπερό γάμο τους στη Βενετία της Ιταλίας και πλέον το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει και δίδυμα παιδιά (την Ella και τον Alexander).


Και μπορεί η Amal να ήταν επιφανής δικηγόρος, αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ και να θεωρείται πλέον fashion icon, ενώ όλοι συμφωνούν πως έχει τον αέρα μια αληθινής σταρ.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αφού η Amal συμμετείχε στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών.


Την περασμένη Πέμπτη, το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε την πέμπτη επέτειο γάμου και  σύμφωνα με το αμερικανικό People, οι Clooneys πήγαν στο  4 Charles Prime Rib restaurant στη καρδιά της Νέας Υόρκης και είχαν πλάι τους το διάσημο μοντέλο Cindy Crawford και το σύζυγό της  Rande Gerber, καθώς τα δυο διάσημα ζευγάρια τα ενώνει μια στενή φιλία.


Πάντως αυτό που όλοι σχολιάζουν είναι το σούπερ καυτό μίνι που έβαλε η Amal για την περίσταση και οι φωτογραφίες κάνουν τώρα το γύρο του κόσμου και όπως θα δείτε η μίνι φουστίτσα της Amal αφήνει εντελώς ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!