GOSSIP

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Το δεύτερο παιδί της κρατάει πλέον στην αγκαλιά της η παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού, που ήδη έχει αποκτήσει με το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ένα γιο, τον μόλις ενός έτους Σάββα,  έφερε χθες το βράδυ στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η είδηση αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί και μάθαμαε πως η Δούυκισσα απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ. Το κοριτσάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα πάρει το όνομα Αναστασία, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από ανάρτηση της γράφοντας: “Αναστασία. Σε περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία… Ειδικά η γιαγιά σου, η μαμά μου. Που θα ακούσει ξανά το όνομα της, το όνομα με το οποίο βαφτίστηκε…”!

Πρωινή τηλεοπτική εκπομπή επικοινώνησε με τον μαιευτήρα της Νομικού, ο οποίος είπε πως η παρουσιάστρια είχε μια καλή και εύκολη γέννα. Και αν κρίνουμε από την ατάκα που είπε η Δούκισσα και την αποκάλυψε ο γιατρός της, η γνωστή παρουσιάστρια μάλλον θέλει να αποκτήσει και τρίτο παιδί.


Ο γιατρός της Νομικού είπε πως αμέσως μετά τη γέννα η Δούκισσα είπε: "Με τέτοιους τοκετούς, του χρόνου γιατρέ πάλι εδώ θα είμαστε! "

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!