GOSSIP

Μια ξανθιά "γκουρού" λένε πως είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt [εικόνες]

Μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie, δημοσιεύματα κατά καιρούς ήθελαν το χολιγουντιανό σταρ να τα ξαναβρίσκει με την πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston ή να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο σταρ όπως οι Charlize Theron και Sienna Miller. Όμως τίποτα από αυτά δεν ίσχυε.

Τώρα όμως φούντωσαν οι φήμες πως ο Pitt έχει ερωτευτεί την Sat Hari Khalsa, μια γυναίκα που είναι ιδιαίτερα γνωστή στο Χόλιγουντ, καθώς όχι μόνο είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων (παλιά και η Aniston φορούσε δικά της κοσμήματα), αλλά είναι και "γκουρού" και ολιστική θεραπεύτρια και μάλιστα συνόδευε του Red Hot Chilli Peppers στις περιοδείες τους ως "ολιστική νοσοκόμα".


Ο Pitt και η Sat, πρόσγαυα εμφανίστηκαν μαζί στο φιλανθρωπικό γκαλά Silverlake Conservatory of Music και αμέσως έγινε χαμός, καθώς όλοι πιστεύουν πως αυτή είναι η νέα σύντροφος του 55χρονου πια Brad Pitt.


Ωστόσο, σε νέο δημοσίευμά της η βρετανική Sun αναφέρει πως άτομα από το φιλικό κύκλο του Brad Pitt διαψεύδουν τις φήμες πως η Sat έχει ερωτικό δεσμό με τον Pitt και λένε πως απλά είναι γνωστοί και φίλοι και πως δεν πήγαν μαζί στο γκαλά, απλά έτυχε να συναντηθούν εκεί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!