GOSSIP

Δείτε την απόδειξη πως ο γιος της Meghan Markle είναι φτυστός ο μπαμπάς του

Η χθεσινή δημόσια εμφάνιση του μόλις 5 μηνών Archie, του γιου των Meghan & Harry στο Κέιπ Τάουν της Ν. Αφρικής, έχει προκαλέσει ντελίριο στους φαν του διάσημου ζευγαριού του βρετανικού παλατιού.

Χθες Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, πήραν το μικρό τους γιο και πήραν τσάι με το βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης Αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu.


Και το βίντεο και οι φωτογραφίες του μικρού Archie κάνουν πλέον το γύρο του κόσμου, ενώ ένα από τα βίντεο, αποκάλυψε πως η Meghan Markle αποκαλεί χαϊδευτικά τον Archie, με ένα πολύ γλυκό παρατσούκλι: "Bubba" (Μπούμπα).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official) on Sep 25, 2019 at 11:23am PDT


Και αμέσως οι φαν του ζευγαριού εντόπισαν πως ο μικρός δεν μοιάζει καθόλου στη μαμά του, αλλά μοιάζει πολύ στο μπαμπά του. Και για να το αποδείξουν, ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες που δείχνουν τον πρίγκιπα Harry να είναι μωρό λίγων μηνών και να τον κρατά αγκαλιά η αείμνηστη μητέρα του Diana και πράγματι η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Αν και κάποιοι εντόπισαν και φωτογραφίες της Meghan από όταν ήταν μωρό και τότε όλοι μπερδεύτηκαν γιατί ο μικρός μοιάζει και με τη μαμά του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official) on Sep 25, 2019 at 9:50am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!