GOSSIP

Χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με την ηλικία του Σπαλιάρα [βίντεο]

Κλιμακώνεται η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο Γιάννη Σπαλιάρα και τους Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε κάνει μια σειρά από αιχμηρά σχόλια για τους δυο παρουσιαστές, επειδή δεν του άρεσαν τα σχόλια που άκουσε πως έκαναν για αυτόν στην εκπομπή τους "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα".


Ο Δημήτρης Παπανώτας πέρασε στην αντεπίθεση και πλέον οι Σπαλιάρας - Παπανώτας ανταλλάσσουν υβριστικά μηνύματα μέσω social media.


Και στο χορό μπήκε και ο Γιώργος Λιάγκας που σήμερα στην εκπομπή του ειρωνεύτηκε το γεγονός πως ξαφνικά  "άλλαξε" η ηλικία του Γιάννη Σπαλιάρα στο Wikipedia και πλέον το πρώην μοντέλο φαίνεται να είναι 44 ετών, αντί για 54 ετών.


Αφού η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έπαιξε βίντεο με όλα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για το Δημήτρη Παπανώτα, ο Παναώτας σχολίασε  "«Είναι τα γνωστά γκέτο των τρελών και του λένε και αυτός νομίζει ότι η κοινή γνώμη έχει την άποψη που έχει το γκέτο παρεάκι του. Εκεί κατέληξε, που είναι κατάντια… Πείτε μου εσείς τι θυμάστε από την 25ετη καριέρα του Γιάννη Σπαλιάρα;

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φανεί, μεταξύ των οποίων πρώτος εγώ. Βρε, κακομοίρης ήταν" και είναι βέβαιο πλέον πως αυτή η κόντρα δεν θα σταματήσει!

Πάντςω τόσο η Κατερίνα Γκαγκάκη όσο και ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησαν να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!