GOSSIP

O Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεσμό με τραγουδίστρια από την Τουρκία; [εικόνες]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αν και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή του.

Και μολονότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί φήμες για δεσμούς του, κυρίως με μοντέλα (όπως π.χ. η Ηλιάνα Παπαγεωργίου) ο ίδιος σπάνια επιβεβαιώνει τις φήμες.


Τώρα όμως ένα δημοσίευμα στα τουρκικά media αποκαλύπτει πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει ερωτικό δεσμό με μια Τουρκάλα συνάδελφό του.


Συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα Huriyet,σε δημοσίευμά της στον διαδικτυακό της ιστότοπο, υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση με την τραγουδίστρια Irem Derici. «Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός», γράφει ο τίτλος του δημοσιεύματος.


Οπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της με χορευτή βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η μεταξύ τους συνεργασία κατέληξε σε ειδύλλιο. Η φιλία τους φέρεται να άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη. Το ρεπορτάζ δεν έχει, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. 


Πάντως, η Τουρκάλα τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έχει πάνω από 6 εκατομμύρια followers και μάλιστα δημοσίευσε και μια πόζα της όπου βρίσκεται γυμνή στη μπανιέρα γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου

.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!