GOSSIP

O Γιάννης Σπαλιάρας έγινε έξαλλος με δυο γνωστούς παρουσιαστές

Ο πρώην παίκτης του Survivor και γνωστό μοντέλο, είναι πλέον ηθοποιός και μάλιστα συμμετέχει σε μια νέα σειρά του Netflix και έγινε έξαλλος με τα όσα ακούγονται εις βάρος του.

Όλα ξεκίνησαν όταν πρόσφατα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ανέβασε στα social media ένα οργισμένο μήνυμα στο οποίο έδειχνε πως έχει θυμώσει με τη στάση κάποιων δημοσιογράφων και ανθρώπων των media τώρα που έμαθαν πως ο ίδιος συμμετέχει σε νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Ο Γιάννης έγραψε: «Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά. Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix. Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη. Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν. Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα».

Και αυτή η ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα προκάλεσε πολλά σχόλια και κάποιοι από αυτούς που σχολίασαν στις τηλεοπτικές εκπομπές τους, τα όσα έγραψε ο Σπαλιάρας ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας,

Ο Γιάννης Σπαλιάρας προφανώς έμαθε για αυτά τα όχι και τόσο κολλακευτικά σχόλια των δύο παρουσιαστών και μιλώντας στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, φρόντισε να... στολίσει τους δύο επικριτές του και τώρα όλοι μιλούν για νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ: «Πριν λίγο μου είπαν πως στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα και του κυρίου Παπανώτα μίλησαν λίγο περίεργα για αυτά που είπα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Νόμιζαν πως αναφέρθηκα σε αυτούς; Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει πως ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα. Και τον Γιώργο Λιάγκα, που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις, έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μια εκπομπή» είπε ο Σπαλιάρας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!