GOSSIP

Υπάρχει λόγος που οι Meghan & Harry φόρεσαν χθες ίδια βραχιόλια [εικόνες]

Την πρώτη επίσημη περιοδεία τους μετά την άφιξη του γιου τους Archie, ξεκίνησαν οι Meghan & Harry που πρόσφατα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν στη Νότιο Αφρική.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, έχουν μαζί στο ταξί τους και το γιο τους, αλλά το λίγων μηνών αγοράκι, δεν ακολουθεί το διάσημο ζευγάρι σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.


Έτσι χθες Δευτέρα, ο Archie απουσίαζε από την επίσκεψη που έκανε το διάσημο ζευγάρι στο Δήμο Nyanga, μια περιοχή του Κέιπ Τάουν που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βίας και εγκληματικότητας. Εκεί οι Meghan & Harry βρέθηκαν με πλήθος κόσμου και συνάντησαν πολλά μικρά παιδιά και κάποιοι παρατήρησαν πως και οι δυο φορούσαν στα χέρια τους ίδια βραχιολάκια με χάντρες που σχημάτιζαν τη λέξη "Justice" (δικαιοσύνη).


Και φυσικά αυτό δεν ήταν διόλου τυχαίο, αφού με αυτόν τον τρόπο το διάσημο ζευγάρι θέλησε να προωθήσει τις δράσεις του The Justice Desk, μια νέας κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.


Στην ουσία πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στόχο έχει να στηρίζει τα μικρά παιδιά, να τους μαθαίνει τα δικαιώματά τους και τρόπους να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους και να φροντίζουν για την ασφάλειά τους.


Μάλιστα οι δράσεις του The Justice Desk, περιλαμβάνουν ακόμα και μαθήματα αυτοάμυνας για νεαρά κορίτσια, αφού η συγκεκριμένη περιοχή της Νοτίου Αφρικής, εμφανίζει συχνά υψηλά ποσοστά βιασμών και βίαιων περιστατικών με θύματα γυναίκες.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!