GOSSIP

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Πάνο Ζάρλα

H Στέλλα Μιζεράκη, σε νέες δηλώσεις που έκανε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, έμμεσα επιβεβαίωσε τα όσα ακούστηκαν πρόσφατα για πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα, με τον οποίο υπήρξαν για μήνες ζευγάρι.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Αμαλία Θερμογιάννη την οποία ο Πάνος Ζάρλας αποκαλούσε δεύτερη μητέρα, καθώς όσο η μητέρα του βρισκόταν στη Λέσβο εκείνη στην Αθήνα τον φρόντιζε και τον αγαπούσε σαν γιο της, αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος νικητής του Power of Love είχε κάνει πρόταση γάμου στη Στέλλα Μιζεράκη.

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε έμμεσα όσα είπε η κυρία Αμαλία.

«Πιστεύω η κυρία Αμαλία δεν είχε κακή πρόθεση. Της βγήκε εντελώς αυθόρμητα. Ξαναθυμήθηκα κάποια πράγματα που δεν μου είναι καθόλου ευχάριστα. Είχα και εγώ την ευκαιρία να μιλήσω για εκείνη τη βραδιά. Ήταν επιλογή μου να μην αναφερθώ με λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκείνη τη βραδιά. Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά. Εφόσον ο Πάνος δεν είναι στο ζωή δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε αν έγινε πρόταση γάμου και αν δέχτηκα. Αν ήταν στη ζωή, που μακάρι να ήταν… Θέλω να προστατεύσω τη μνήμη του και τα προσωπικά μας» δήλωσε η Στέλλα Μιζεράκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!