GOSSIP

H Victoria Beckham εξηγεί γιατί τώρα (επιτέλους) άρχισε να χαμογελά δημοσίως

Εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες η Victoria Beckham έχει διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της, αφού ήταν τραγουδίστρια των Spice Girls, παντρεύτηκε το David Beckham και τώρα είναι διάσημη fashion designer. Και όλα αυτά τα χρόνια σπάνια την είδαμε να χαμογελά μπροστά στις κάμερες και τώρα μάθαμε γιατί.

Η 45χρονη πλέον Victoria μόλις έκανε μια ακόμη άκρως επιτυχημένη επίδειξη μόδας με το δικό της fashion brand στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου και παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Glamour, όπου μίλησε για το σύζυγό της, τη δουλειά της, τα παιδιά της και για το λόγο που δεν χαμογελούσε.


Η Victoria αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή δέχτηκε πολύ bullying και απέκτησε πολλές ανασφάλειες. και για αυτό δεν χαμογελούσε δημοσίως, αλλά τώρα αυτό αλλάζει: "Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους." είπε.


Επίσης αποκάλυψε πως δεν θέλει τα παιδιά της να πάρουν λάθος διατροφικά πρότυπα για αυτό ποτέ δεν θα παραλείψει ένα γεύμα μπροστά στα παιδιά της: "τα παιδιά πρέπει αν βλέπουν τη μαμά να κάθεται μαζί τους στο τραπέζι και να τρώει" είπε η Victoria που έχει κατηγορηθεί πως και η ίδια και τα μοντέλα που χρησιμοποιεί είναι υπερβολικά αδύνατες γυναίκες.


Τέλος αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγός της συχνά κάνουν μαζί... beaute και συγκεκριμένα είπε πως ξαπλώνουν μαζί στο κρεβάτι τους και βάζουν μάσκες ομορφιάς στο πρόσωπό τους και χαλαρώνουν!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!