GOSSIP

O "αιώνια cool" Brad Pitt πόζαρε στο GQ και όλοι υποκύπτουν στη γοητεία του

Μια εκτενή συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό GQ o Brad Pitt, και ο 55χρονος χολιγουντιανός σταρ μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το διαζύγιο, τη σχέση του με το χρόνο, την καλλιτεχνική πορεία του και τη μοναξιά. Βέβαια όλοι σχολιάζουν και τη φωτογράφηση που συνοδεύει τη συνέντευξη, όπου ο σταρ δείχνει απίστευτα γοητευτικός αποδεικνύοντας πως το πέρασμα των χρόνων του ταιριάζει!

Με αφορμή το φιλμ του Tarantino "Once Upon a Time in Hollywood" και το πολυαναμενόμενο "Ad Astra", o Pitt πόζαρε για το τεύχος Οκτωβρίου του ανδρικού περιοδικού GQ σε ένα εξώφυλλο με τον τίτλο ο αιώνια cool Brad Pitt και με μια φωτογράφηση που επιβεβαιώνει απόλυτα αυτόν τον τίτλο

«Τα τελευταία 15 χρόνια αναρωτιέμαι πάντα το ίδιο πράγμα όταν αναλαμβάνω έναν ρόλο: Τι μπορώ εγώ να του δώσω που δεν μπορεί κάποιος άλλος; Φροντίζω πάντα να βάζω το προσωπικό μου χιούμορ, τις εμπειρίες μου, τον πόνο που έχω βιώσει. Παρακολουθώ για παράδειγμα τον Christian Bale και τον Tom Hardy και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνουν στους ρόλους τους. Αλλά όταν είμαι μπροστά στην πρόκληση, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Σε σχέση με την επιλογή ρόλων: «Συζητούσα τις προάλλες με τον Leo (DiCaprio) και καταλήξαμε στο ότι από ένα σημείο και μετά η επιλογή των ρόλων μας άλλαξε. Μάλιστα γύρω στο 2000 συνειδητοποίησα ότι κυνηγούσα ενδιαφέροντες ρόλους χωρίς όμως η ζωή μου να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα» (έλα βρε Brad)…

Για τη διασημότητα: «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια γι’ αυτό. Νιώθω σαν μία μοναχική γαζέλα με τις τίγρεις να είναι γύρω μου. Είναι οι στιγμές που χάνεις τη συγκέντρωσή σου και νιώθεις στοιχειωμένος.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!