GOSSIP

Μέγκι Ντρίο / Ραμόνα Βλαντή: Αυτή η κόντρα δεν έχει τέλος - Νέο "θάψιμο" [βίντεο

H Ραμόνα, η νικήτρια της πρώτης σεζόν του My Style Rocks και η Μέγκι, το επίδοξο μοντέλο που μπήκε στο σπίτι του GNTM έχουν ξεκινήσει έναν άνευ προηγουμένου "πόλεμο" μεταξύ τους.

Και οι δυο, έγιναν σχεδόν... διάσημες για τις κακίες τους καθώς η μεν Ραμόνα δεν δίσταζε να τσακωθεί με τους κριτές και τις συμπαίκτριές της, ενώκαι η Μέγκι, ως μέλος της "τριάδας της φωτιάς" έκανε ακριβώς το ίδιο.


Πριν από λίγο καιρό, οι δυο τους άρχισαν να... ξεκατινιάζονται στα social media με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε η Ραμόνα σε μια φωτογραφία της Ντρίο.


Και τώρα αυτή η κόντρα μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση και τα τηλεπαράθυρα.


Συγκεκριμένα εκπομπή αποκάλυψε οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν στα τηλεοπτικά παρασκήνια εκπομπών και δεν αντάλλαξαν κουβέντα, αποφεύγοντας επιδεικτικά η μια την άλλη.


Το όλο σκηνικό σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου η Ραμόνα είπε στην κάμερα: «Φυσικά και αναγνωρίζω τις φωτογραφίες που έχουν photoshop. Θα το έλεγα διαφορετικά αν δεν είχε»;

Η Μέγκι Ντρίο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και παρακολουθούσε έξαλλη τις δηλώσεις και μετά το τέλος του βίντεο είπε: «Μια όμορφη μέρα ξύπνησε η Ραμόνα, πήρε τη φωτογραφία και σχολίαζε ότι είμαι Alien που κινείται ανάμεσά μας και κάνει photoshop στη μέση της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είχε photoshop. Εγώ όταν δεν γνωρίζω κάποιον δεν είμαι υποχρεωμένη να τον χαιρετήσω. Δεν την ξέρω καν! Ούτε προσωπικά, ούτε τι έχει κάνει. Εμένα αυτή η κοπέλα μου περνάει αόρατη! Εγώ περίμενα έστω ένα συγγνώμη».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!