GOSSIP

H μεγάλη κόρη των Cassel - Bellucci έγινε 15 ετών και είναι ίδια η Monica [εικόνες]

To 2013, o Vincent Cassel και η Monica Bellucci αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου που τους χάρισαν και δυο κόρες: αρχικά την Deva και την 9χρονη σήμερα Leonie

Πλέον ο Vincent Cassel έχει ξαναπαντρευτεί και μόλις πριν από λίγους μήνες απέκτησε και μια ακόμη κόρη, την Amazonie, καρπό του γάμου του με την 22χρονη καλλονή και μοντέλο Tina Kunakey.


Και φαίνεται πως ο διάσημος ηθοποιός έχει την τύχη να έχει πάντα γύρω του καλλονές, γιατί τώρα έκανε μια σπάνια εξαίρεση και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της μεγάλης κόρης του, της Deva Cassel για να μας πει όλο καμάρι πως έγινε 15 ετών, και όλοι έμειναν άφωνοι με την ομορφιά της.


Η Deva είναι μια κανονική καλλονή και μοιάζει εκπληκτικά στη διάσημη μαμά της, που παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

"Αγάπη μου, γλυκιά μου, μεγάλη μου, Λιθουανή μου, Ρωμαία μου, Παριζιάνα μου, παιδί, Devinha μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο..." έγραψε ο διάσημος μπαμπάς της Deva για τη μεγάλη κόρη του, που όλοι σχολιάζουν πως ετοιμάζεται για μια λαμπρή καριέρα στη σόουμπιζ, ενώ ήδη έχει κάνει καμπάνιες ως μοντέλο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on Sep 12, 2019 at 7:23am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!