GOSSIP

O Πάνος Καλλίδης με τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία εκνεύρισε πολλούς

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη σε περιοδικό και τα όσα είπε για τους ομοφυλόφιλους έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και πολλοί, celebrities και μη, τον κατηγορούν πως είναι απαράδεκτα ομοφοβικός.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως "Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων" και στην πορεία ο τραγουδιστής ευχήθηκε η ομοφυλοφιλία να μείνει μακριά από όποιον έχει γύρω του, ενώ αποκάλυψε πως βλέπει με τον γιο του sexy video clips γιατί έτσι πρέπει. Ο μικρός πρέπει να δει γυναίκες να χορεύουν αισθησιακά. "Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι".

Και οι αντιδράσεις είναι πολλές από celebrities όπως η Μαίρη Συνατσάκη (που με ένα βίντεο έδειξε πως έγινε έξαλλη με τα όσα διάβασε στη συνέντευξη) η Δανάη Μπάρκα, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αντίνοος Αλμπάνης και πολλοί άλλοι.

 

 

 

Όμως η Λεάννα Μάρκογλου σύζυγος του Πάνου Καλλίδη έσπευσε να τον υπερασπιστεί και μέσω social media έχει ανοίξει... πόλεμο με όσους επικρίνουν τον άντρα της. Δείτε αποσπάσματα από τα όσα γράφει στους επικριτές του συζύγου της, τα οποία αναδημοσιεύει το protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!