GOSSIP

H Μίνα Αρναούτη απειλεί με μηνύσεις τον Sin Boy

Ο γνωστός ράπερ Sin Boy, που πλέον αυτοαποκαλείται Lil Jesus, το τελευταίο διάστημα έχει πάθει... αμόκ και μέσω social media μιλά διαρκώς για μουσικούς και τραγουδιστές που έφυγαν από τη ζωή: από τον Michael Jackson μέχρι τον Στέκιο Καζαντζίδη και τον Παντελή Παντελίδη και αυτά που λέει προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Και ένα από τα πρόσωπα που προφανώς εξοργίστηκε με το διαδικτυακό ντελίριο του Sin Boy είναι και η Μίνα Αρναούτη.


Συγκεκριμένα η Μίνα ενοχλήθηκε με τα όσα έγραψε τις τελευταίες μέρες ο Sin Boy σε ένα από τα αναρίθμητα Instagram stories του.


Σε αυτό μιλούσε και πάλι για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και αναφέρονταν και στις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνο το μοιραίο βράδυ.


Η Μίνα λέει πως τα όσα έγραψε και είπε ο Sin Boy προσβάλλουν τόσο την ίδια όσο και τη Φρόσω Κυριακού, που μπορεί να μην τις κατονομάζει αλλά τις «φωτογραφίζει» και τις χαρακτηρίζει με αισχρά επίθετα. Η Μίνα Αρναούτη πριν από μερικές μέρες μέσα από τα social media είχε αφήσει αιχμές πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ, γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Η ίδια με δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε ότι πρόκειται να κινηθεί δικαστικά: «Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για την δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη;» δηλώνει στην εφημερίδα και συνεχίζει: «Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου «για να το λέει… διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε» και ξανά τα ίδια και τα ίδια» αναφέρει φανερώς ενοχλημένη η Μίνα Αρναούτη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!