GOSSIP

O μεγάλος γιος των Pitt - Jolie για πρώτη φορά σχολίασε τη σχέση του με τον μπαμπά του

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη μέρα που έσκασε σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου του Brad Pitt με την Angelina Jolie.

Θυμίζουμε πως την αίτηση διαζυγίου είχε καταθέσει η Jolie, η οποία κατηγορούσε τον Pitt για βίαιη συμπεριφορά μπροστά στα 6 παιδιά τους και πως είχε τσακωθεί μεθυσμένος με τι μεγάλο γιο τους Madoxx την ώρα που όλη η οικογένεια πετούσε με ιδιωτικό αεροσκάφος.
Έκτοτε η Jolie είχε τη κηδεμονία των παιδιών, ενώ ο Pitt μόλις πρόσφατα παραδέχτηκε πως μετά το διαζύγιο για μήνες είχε μπει σε πρόγραμμα των Ανώνυμων Αλκοολικών.


Το διαζύγιο έχει πλέον σχεδόν οριστικοποιηθεί, αλλά ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, κανένα από τα παιδιά του διάσημου ζευγαριού δεν είχε μιλήσει για το πως είναι οι σχέσεις τους με τον μπαμπά τους.


Πρόσφατα ο μεγαλύτερος γιος των Pitt - Jolie, o 18χρονος Madoxx, έφυγε για Νότιο Κορέα όπου θα σπουδάσει βιοχημεία και η μητέρα του τον συνόδεψε στο ταξίδι του.


Και τώρα το In Touch δημοσίευσε ένα αποκλειστικό βίντεο, στο οποίο ένας ρεππόρτερ στη Ν. Κορέα ρώτησε τον Madoxx για τη σχέση του με τον Brad Pitt και από τις δηλώσεις του νεαρού είναι φανερό πως έχει υπάρξει μεγάλη "ρήξη" στη σχέση του Pitt με τα παιδιά του.


O Madoxx αφού είπε πως τα 5 αδέλφια του είναι όλα ενθουσιασμένα που ο ίδιος είναι πλέον φοιτητής και πήγε στο κολέγιο, ρωτήθηκε αν ο πατέρας του θα τον επισκεφτεί στη Νότιο Κορέα όπου σπουδάζει και αυτός απάντησε: "Δεν ξέρω τίποτα για αυτό ή γενικότερα τι συμβαίνει" και πρόσθεσε "Ό,τι και να συμβεί... θα συμβεί". 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!