GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια του Πορτοκάλογλου στη κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα [βίντεο]

Σε κλίμα οδύνης έγινε χθες το μεσημέρι, η κηδεία του μεγάλου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και πλήθος κόσμου θέλησε να πει το δικό του στερνό αντίο στον καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Φυσικά από τη κηδεία δεν θα μπορούσε να λείψει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο καλός φίλος και συνεργάτης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.


Οι δυο γνωστοί τραγουδιστές και μουσικοί, είχαν δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Βόλο, λίγες μόνο μέρες, πριν τον αιφνίδιο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ετοιμάζονταν να δώσουν μια ακόμη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, αλλά η μοίρα είχε άλλα... σχέδια.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλησε να μιλήσει για τελευταία φορά στον φίλο του και συνεργάτη του και τα λόγια του προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης και δάκρυα στα μάτια του κόσμου.

«40 χρόνια κοινής πορείας και μόλις πέρσι συνεργάστηκαμε πρώτη φορά! Μόλις ανέβηκαμε στη σκηνή τα τραγούδια μας ζευγάρωσαν αμέσως» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Πορτοκάλογλου «Χθές θα τραγουδούσαμε στο Ηρώδειο και εγώ  έγραψα τον αποχαιρετισμό. Άργησα πολύ να αποκτήσω αυτόν τον φίλο και τελικά τον έχασα γρήγορα»

Δες το βίντεο που δημοσίευσε το tlife.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!