GOSSIP

O Γιάννης Πάριος τσακώθηκε με ένα Δήμαρχο εν ώρα συναυλίας [βίντεο]

Ιδιαίτερα... επεισοδιακή ήταν η συναυλία που έκανε ο διάσημος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος στο ανοιχτό θέατρο "Μάνος Κατράκης" του Δήμου Νεάπολης - Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Γιάννης Πάριος είχε μια έντονη λογομαχία με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη. 

Η συναυλία του Γιάννη Πάριου διήρκεσε μόνο μια ώρα και μετά διακόπηκε λόγω βροχής. 

Ο Γιάννης Πάριος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω».

Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος makthes.gr, ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή.

«Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο Γιάννης Πάριος, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο Δήμαρχος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του και μάλιστα έκανε τον σταυρό του.

Η βροχή ωστόσο δυνάμωσε και ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Κάποια στιγμή όμως έκλεισαν τα μικρόφωνα και κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα.

Τότε, ο τραγουδιστής φώναξε το δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή ο Δήμαρχος.

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα».

Τελικά η συναυλία διακόπηκε με τον κόσμο να τρέχει να γλιτώσει από την βροχή. 

Δείτε το βίντεο με τη λογομαχία, που ανέβασε στο YouTube η εφημερίδα Μακεδονία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!