GOSSIP

Η Kim Kardashian ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τις ιατρικές εξετάσεις της [βίντεο]

Πρόσφατα έκανε πρεμιέρα η 17η σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι των Kardashians (KUWTK - Keeping Up With The Kardashians) που τώρα καταγράφει τα όσα έγιναν μετά το χωρισμό της Khloe Kardashian με τον Tristan και το διάστημα που η Kim περίμενε να γεννηθεί το τέταρτο παιδί της (ο γιος της Psalm που γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα) και στο πρώτο επεισόδιο, είδαμε πως η Kim αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

H Kim μαζί με την αδελφή της Khloe, πήγαν μαζί στο γιατρό όπου η Kim έκανε ιατρικές εξετάσεις, καθώς ταλαιπωρούνταν από κούραση και έντονους πόνους στη μέση.


Μάλιστα η Kim αγωνιούσε μέχρι να λάβει τα αποτελέσματα και ξέσπασε σε κλάματα όταν ο γιατρός της είπε πως είναι "θετική" σε δύο αυτοάνοσα νοσήματα. Συγκεκριμένα η Kim έμαθε πως είναι "θετική" σε Ερυθηματώδη Λύκο και Ρευματοειδή Αρθρίτιδα.

Ο γιατρός της εξήγησε πως το γεγονός πως οι εξετάσεις βγήκαν θετικές δεν σημαίνει πως όντως έχει τα δύο νοσήματα και πως χρειάζονται και άλλες εξετάσεις, ωστόσο η Kim δεν πήρε καθόλου καλά τα νέα.
Να σημειωθεί πως αυτές οι εξετάσεις έγιναν περίπου την περασμένη άνοιξη, οπότε πιθανά στην πορεία της φετινής σεζόν του ριάλιτι να αποκαλυφθεί αν η Kim έκανε ξανά εξετάσεις και αν όντως πάσχει από Λύκο και Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, δύο αυτοάνοσα που δεν έχουν τελική θεραπεία, αλλά η ζωή όσων τα έχουν βελτιώνεται πολύ με την κατάλληλη αγωγή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!