GOSSIP

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε κάτι άγνωστο για τη σχέση της με τον Μαχαιρίτσα

Συγκλονισμένη, όπως το Πανελλήνιο, είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον αιφνίδιο θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, και στο δικό της "αντίο" αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν γνώριζε.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στο κείμενο που συνόδευε μια φωτογραφία με τον χαμογελαστό Λαυρέντη, αποκάλυψε πως η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρες να γράψει δικού της στίχους και πως ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε για να τους δείξει τι είχε γράψει, ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και μάλιστα αναφέρει πως οι δυο τους είχαν μιλήσει ενώ πετούσαν με αεροπλάνο για Κάιρο.


"Και τώρα πάνω σε ποιανού το στίχο θ'ακουμπάω τους χτύπους του έρωτα? Με ποιά μελωδία θα ταυτίζω πόνο και αγάπη? Σε ποιανού φωνή θα σκαρφαλώνω ταξιδευτής? Ήσουν ο αγαπημένος μου και σου τό'χα πει. Σου το'χα πει και δημόσια. Ήσουν ο μόνος που τόλμησα να δείξω τις στιχουργικές μου απόπειρες... Σ'εκεινη την πτήση για Κάιρο, θυμάσαι? Αυτή όμως η πτήση που πήρες σήμερα Λαυρέντη μου είναι λάθος. Είναι ένα φάλτσο! Δεν έπρεπε!!! Εκεί που πας δεν έχει τραγούδια και μουσικές. Κι εδώ τώρα πια θα είναι πιο φτωχές οι μελωδίες. Να το ξέρεις. Θα σε θυμάμαι, θα σε θαυμάζω και θα σε τραγουδάω πάντα. Εφεξής, μ'ένα δάκρυ να θολώνει την αρμονία των τραγουδιών σου. Αντίο και σ'ευχαριστώ γι αυτά που μου έμαθες να νιώθω μέσα από τη μουσική σου." έγραψε η Βίκυ 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on Sep 9, 2019 at 12:16am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!