GOSSIP

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα για το γάμο του αδελφού του

Το περασμένο Σάββατο ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε στο γάμο του μεγάλου του αδελφού.

Ο Πάνος Τανιμανίδης, ο αδελφός του γνωστού παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη τη σύντροφό του Βούλα, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το γάμο ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μάλιστα εντυπωσίασε με τις στιλιστικές επιλογές της.


Και τώρα ο Σάκης θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για το μεγάλο αδελφό του και τη χαρά του για το γάμο του και έγραψε ένα πολύ γλυκό μήνυμα για τον Πάνο Τανιμανίδη, πλάι σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram με στιγμιότυπα από το ευτυχές γεγονός.
 

"Έχει επαληθευτεί, Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δλδ ). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες. Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις από αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial!" έγραψε ο Σάκης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δλδ ). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες. Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις απο αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial! (Outfit και γαμπριατικο by @takisgiannetos ) #brothers #nazisete

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Sep 8, 2019 at 9:38am PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!