GOSSIP

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου για το θάνατο του Λαυρέντη

Καθώς η θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του μουσικού και τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κάνει το γύρο του Διαδικτύου, χιλιάδες θέλουν να πουν ο δικό τους αντίο και μεταξύ αυτών ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο γνωστός μουσικός έχασε σήμερα το πρωί (ξημερώματα Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου) τη ζωή του μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, ενώ βρίσκονταν στον τόπο καταγωγής του, το Βόλο, όπου είχε πρόσφατα κάνει συναυλία με το Νίκο Πορτοκάλογλου.  Ήταν 63 ετών.


Και πολλοί αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και συγκλονίστηκαν που σίγησε η φωνή του ανθρώπου που εδώ και δεκαετίες μας χάριζε τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.


Μεταξύ αυτών και η γνωστή παρουσιάστρια που έγραψε στο Instagram το δικό της "αντίο" και χιλιάδες ταυτίστηκαν με τα λόγια της: "Ήσουν πάντα κοντά μας. Όταν ερωτευτήκαμε, όταν παντρευτήκαμε, όταν μάθαμε τη μουσική σου στα παιδιά μας. Ήσουν εκεί όλα τα καλοκαίρια μας όπως κι αυτό που πέρασε. Γιατί έκανες με τη μουσική σου την κάθε μας στιγμή ξεχωριστή. Και θα συνεχίσεις να είσαι μαζί μας... Καλό Παράδεισο Λαυρέντη μας" έγραψε η Τατιάνα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!