GOSSIP

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 30χρονη τραγουδίστρια Kylie Rae Harris

Μια νεαρή τραγουδίστρια, που θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αμερικανικής κάντρι μουσικής σκηνής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Η Kylie Rae Harris έχασε τη ζωή της σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε την Τετάρτη στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, την ώρα που η τραγουδίστρια όδευε με αυτοκίνητο προς το φεστιβάλ Michael Hearne's Big Barn, όπου και θα έδινε συναυλία.


 Στο δυστύχημα εμπλέκονταν τρία συνολικά αμάξια, ενώ εκτός από τη Kylie πέθανε ακόμη ένα 16χρονο κορίτσι. Ο τρίτος οδηγός κατάφερε να σωθεί χωρίς τραυματισμούς. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός με ανακοίνωση που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης.


«Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι η Kylie Rae Harris πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητήσουμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι γνώριζαν την Kylie ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής και για τα δύο είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει πλήρως» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της Kylie Rae Harris.


Μόλις τον περασμένο Μάρτιο η άτυχη τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της EP που έφερε το όνομά της και όλοι πίστευαν πως ξεκινούσε μια λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία της μουσικής κάντρι.

Τραγική ειρωνία; Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram η άτυχη τραγουδίστρια από το Τέξας, μόλις 2 ώρες πριν χάσει τη ζωή της,  είχε ανεβάσει σε story ένα βίντεο στο οποίο έκλαιγε επειδή συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε πως σε αυτή την περιοχή πήγαινε παλιά με την οικογένειά της, αλλά πλέον έχουν φύγει από τη ζωή πολλοί συγγενείς της (και ο πατέρας της) και  ζητούσε "συγγνώμη" από το Instagram για τα δάκρυά της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!