GOSSIP

Ο Sin Boy αποφάσισε να αλλάξει όνομα - Φοβάται για τη ζωή του

Χάρη στη τεράστια επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι ΜΑΜΑ!, ο ράπερ Sin Boy έγινε γνωστός σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν ακούν ραπ.

Πλέον ο Sin Boy, ο νεαρός ράπερ με καταγωγή από την Αλβανία, κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, δίνει διαρκώς συνεντεύξεις και πρόσφατα εμφανίστηκε ακόμα και σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.


Και τώρα, με μια ανάρτησή του στα social media, ανακοίνωσε πως αλλάζει το καλλιτεχνικό του όνομα, ενώ στην ουσία, άφησε να εννοηθεί πως φοβάται πως ίσως κάποιοι τον σκοτώσουν επειδή έχει ταλέντο και σημειώνει επιτυχία!


"Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του" έγραψε στο Instagram, o Sin Boy που πλέον θέλει να τον αποκαλούν Lil Jesus (μικρός Χριστός) και κάποιοι από τους φαν του δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με το νέο καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Jesus (@isyourboysinboy) on Sep 5, 2019 at 12:29pm PDT

Στην ίδια ανάρτηση ανέβασε και μια πόζα του σην οποία φορά μια μάσκα και πλάι της έβαλε μια αντίστοιχη πόζα του Michael Jackson!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!