GOSSIP

O Brad Pitt παραδέχτηκε πως ήταν αλκοολικός πριν το διαζύγιο με τη Jolie

O Brad Pitt μετά από ένα άσχημο διαζύγιο με την Angelina Jolie, απείχε για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά φέτος έχει κάνει δυναμικό comeback, αφού πρωταγωνιστεί σε δύο μεγάλες ταινίες: το Once Upon a Time In Hollywood του Quentin Tarantino, και το Ad Astra που μόλις πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας.

Και με αφορμή την επιστροφή του στο σινεμά, ο 55χρονος σταρ παραχώρησε μια εκτενέστατη συνέντευξη στους New York Times, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του και για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως μετά το διαζύγιο, για ενάμιση χρόνο ήταν στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. "Τα πράγματα είχαν φτάσει στο απροχώρητο" αναφέρει "έτσι σταμάτησα να πίνω" και μίλησε και για τις συνεδρίες των ΑΑ: "Έβλεπες όλους αυτούς τους άνδρες να κάθονται γύρω από έναν κύκλο και να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, με έναν τρόπο που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Ήταν αυτός ο ασφαλής χώρος όπου κανείς δεν σε έκρινε, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις κι εσύ τον εαυτό σου. Ήταν πραγματικά απελευθερωτικό να εκθέτεις έτσι τις άσχημες πλευρές του εαυτού σου. Έτσι βρίσκεις γιατρειά" είπε.


Επίσης αναφέρθηκε ξανά στους εθισμούς που είχε στο παρελθόν και στα ναρκωτικά και εξήγησε πως ειδικά τη δεκαετία του 90, όταν έγινε πολύ διάσημος και τότε που αρραβωνιάστηκε την Paltrow και μετά παντρεύτηκε την Aniston, ο κόσμος έβλεπε τη λαμπερή ζωή του, ο ίδιος αισθάνονταν πολύ διαφορετικά. "Τη δεκαετία του ‘90, όλη αυτή η προσοχή με διέλυσε. Ένιωθα αμήχανα  μέσα σε όλη αυτή την κακοφωνία των προσδοκιών και της κριτικής. Έγινα ένα είδος ερημίτη και απλά με τη μαριχουάνα βυθίστηκα στη λήθη".


Θυμίζουμε πως το 2016 η Angelina Jolie είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον πως ήταν βίαιος απέναντι στα παιδιά του, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!