GOSSIP

H Ariana Grande διεκδικεί αποζημίωση - μαμούθ από εταιρεία ρούχων [εικόνες]

Έξαλλη έχει γίνει η Ariana Grande με εταιρεία ρούχων και καλλυντικών, που (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ποπ σταρ) "εκμεταλλεύτηκε" τη φήμη της διάσημης τραγουδίστριας για διαφημιστικούς λόγους και κατέθεσε μήνυση εναντίον της διεκδικώντας αποζημίωση - μαμούθ!

Η εταιρεία είναι το αμερικανικό brand "Forever 21" και η Ariana Grande κατέθεσε αγωγή εις βάρος του διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.


Στην αγωγή της η Ariana, κατηγορεί την εταιρεία, πως χρησιμοποίησε για να προωθήσει τα ρούχα της, αλλά και τα beauty προϊόντα της εταιρείας Riley Rose, BTW, που λάνσαραν οι κόρες του ιδιοκτήτη του Forever 21, το όνομα, την εικόνα και τα τραγούδια της Ariana, χωρίς τη δική της συγκατάθεση.


Μεταξύ άλλων αναφέρει πως για διαφημιστικούς σκοπούς το brand Forever 21, χρησιμοποιούσε το τραγούδι της Ariana "7 Rings" και πως επίτηδες χρησιμοποίησε μοντέλο που θύμιζε την Ariana για να μπερδέψει τους καταναλωτές και να πιστεύουν (εσφαλμένα)πως η Ariana έχει οποιαδήποτε συνεργασία με το brand.


Και η αλήθεια είναι πως άμα δει κανείς το μοντέλο που χρησιμοποίησε η Forever 21 για σκοπούς μάρκετινγκ, η Ariana μάλλον έχει δίκιο που έγινε έξαλλη.


Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, το Bloomberg αναφέρει πως η εταρεία Forever 21 εξετάζει σοβαρά το σενάριο να καταθέσει αίτηση πτώχευσης της εταιρείας, καθώς αυτή η μήνυση μπορεί ούτως ή άλλως να οδηγήσει στη χρεοκοπία της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!