GOSSIP

Είδαμε τον Ευθύμη Ζησάκη με λαμέ μίνι φόρεμα και γελάσαμε πολύ [εικόνες]

Ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης ξέρει να μεταμορφώνεται και το απέδειξε και με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου YFSF, αλλά δεν περιμέναμε να τον δούμε με ασημί μίνι φόρεμα με παγιέτες.

Ο ίδιος ανέβασε μαι ασπρόμαυρη πόζα του με το φόρεμα στο Instagram για να εξηγήσει πως είναι για τις ανάγκες του νέου του θεατρικού ρόλου και έγραψε: "Και παγιετα δε γαμιέται !! Πάθος και λύσσα είναι τα συστατικά για να πετύχεις την εξέλιξή σου ή την Εκδίκηση.. της Ηλίθιας στο @theater_pk από 19 Οκτώβρη..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @efthimiszisak1s on Sep 2, 2019 at 3:31am PDT


Παράλληλα μιλώντας στη Real Life, ο Ζησάκης είπε περισσότερα για τη νέα θεατρική παράσταση και το φόρεμα: "«Θυμάσαι την ατάκα από την ελληνική ταινία που έλεγαν στον Φαίδωνα Γεωργίτση «αυτή και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»; Ε, αυτό έπαθα κι εγώ για τις ανάγκες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας» που θα πρωταγωνιστήσω. Αντί για μουστάκι, που… δεν είχα έτσι κι αλλιώς, με έβαλαν να βάλω φόρεμα, πάνω σε ένα concept που είχε κάνει παλαιότερα για περιοδικό ο Μπραντ Πιτ. Πώς αισθάνθηκα; Χαλαρά, μια και ήταν απαίτηση του ρόλου, κατά τον οποίο… μεταμορφώνομαι και σε πορνοστάρ, έχω να σου πω. Όλα θα τα κάνω σε αυτή τη δουλειά που θα ανέβει στο θέατρο «ΠΚ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μητρόπουλου και σε παραγωγή του Ηρακλή Λάμπρου και στην οποία θα παίξω με τους εξαιρετικούς Ιωάννα Πηλιχού, Βασίλη Ζούκα, Κατερίνα Βλαμάκη, Χρύσα Παπαλελούδη. Γελάμε πολύ στις πρόβες και είμαι σίγουρος πώς θα γελάσει και το κοινό πολύ…".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!