GOSSIP

Συγκλονίζει η δημόσια ομολογία του Bieber πως έκανε ναρκωτικά και ήταν βίαιος

Υπήρξε παιδί - θαύμα και στα 25 του χρόνια είναι ένας από τους διασημότερους και πλουσιότερους τραγουδιστές στον κόσμο, αλλά ο ίδιος εξομολογείται δημόσια πως η δόξα, τα λεφτά και η επιτυχία δεν του χάρισαν την ευτυχία... το ακριβώς αντίθετο συνέβη!

Ο διάσημος τραγουδιστής, έχει δημοσίως παραδεχτεί πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και τώρα με μια εκτενή ανάρτηση στα social media εξομολογείται δημόσια πως στο παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών και πως κακοποιούσε και φέρονταν βίαια σε όλες τις σχέσεις του (θυμίζουμε πως υπήρξε ζευγάρι με τη Selena Gomez), πως μισούσε τις γυναίκες.


Εξηγεί πως το να έχει τόσα λεφτά σε μικρή ηλικία και όλοι να τον λατρεύουν και να του κάνουν κάθε χατίρι είχε σαν αποτέλεσμα να μην μάθει ποτέ τι θα πει υπευθυνότητα και ευθύνες και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τώρα που παντρεύτηκε (το μοντέλο Hailey Baldwin) επιτέλους ανέλαβε μια μεγάλη υποχρέωση και ευθύνη ως ενήλικας.


Το κείμενό του ξεκινά με την ακόλουθη ερώτηση: "Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις στατιστικές για τα παιδιά-αστέρες και την έκβαση της ζωής τους; - Υπάρχει μια παράλογη πίεση και ευθύνη για ένα παιδί του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα, οι μετωπιαίοι λοβοί (κέντρα λήψης αποφάσεων) δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα. Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και το πόσο σπουδαίος ήμουν... Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα. Υπήρξα βίαιος με τις γυναίκες. Μέχρι τα 20 μου είχα πάρει κάθε κακή απόφαση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε και από ένας από τους πιο αγαπημένους και λατρεμένους ανθρώπους στον κόσμο έγινα το πιο γελοίο και μισητό πρόσωπο στον κόσμο!. Άρχισα να παίρνω βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου, έγινα ανυπόμονος, βίαιος με τις γυναίκες και θυμωμένος" γράφει μεταξύ άλλων ο Justin στο Instagram σε μια συγκλονιστική ανάρτηση που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς αποκαλύπτει πολλά για το δήθεν λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ και των νεαρών ποπ σταρ.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 2, 2019 at 2:38pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 2, 2019 at 8:26pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!