GOSSIP

Κάποια είπε στη Ζέτα Δούκα πως γέρασε πολύ και δείτε τι της απάντησε [βίντεο]

H γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα, είναι πλέον 45 ετών και χάρη στην αγάπη της για τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή έχει καταφέρει να διατηρείται σε φόρμα.

Η Ζέτα, φέτος το καλοκαίρι απόλαυσε τις διακοπές της με την οικογένειά της και συχνά ανέβαζε στο Instagram πόζες της και στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της και μάλιστα ποτέ δεν χρησιμοποιούσε φίλτρα ή ρετούς και συχνά πολλοί εντυπωσιάζονταν με το καλογυμνασμένο κορμί της.


Όμως,  απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε ένα μήνυμα από διαδικτυακή της φίλη, η οποία της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ρε συ έχεις γεράσει πάρα πολύ», με την ίδια να απαντά: «Ευχαριστώ!».


Στην πορεία η Ζέτα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί γιατί αυτό το bullying είναι απαράδεκτο:


Το zappit.gr, αναδημοσιεύει το σχετικό βίντεο, όπου μεταξύ άλλων, η 45χρονη ηθοποιός αναφέρει: «Το προηγούμενο μήνυμα δεν το πόσταρα από ανασφάλεια για να σας πω, κοιτάξτε τι μου έκανε! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα μηνύματα συμπαράστασης! Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι γιατί τέτοιου είδους κινήσεις και τέτοιου είδους μηνύματα δεν χρειάζονται! Καταρχάς, είναι παλιομοδίτικα! Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος προχωράει και πρέπει να προχωράμε με καλοσύνη και αλληλεγγύη, ιδιαιτέρα οι γυναίκες μεταξύ μας! Εγώ είμαι μια μεγάλη γυναίκα που με τον εαυτό μου τα έχω βρει, όμως, τέτοιου είδους μηνύματα μην τα κάνατε! Ξεκινήστε να σκέπτεστε πώς μπορείτε να είστε χρήσιμοι για την κοινωνία»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!