GOSSIP

Μετά το χωρισμό της η Miley Cyrus απέκτησε ένα νέο τατουάζ όλο... νόημα

Σχεδόν 10 χρόνια ήταν ζευγάρι, αλλά ο γάμος του ηθοποιού Liam Hemsworth και της ποπ σταρ Miley Cyrus, δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε ένα χρόνο.

Μετά από αλλεπάλληλους χωρισμούς και επανασυνδέσεις το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά τώρα ο Liam έκανε αίτηση διαζυγίου, καθώς η Miley έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και οι παπαράτσι την εντόπισαν να κάνει διακοπές μόνη της στην Ιταλία και να φιλιέται στο στόμα με την ηθοποιό Kaitlynn Carter.


Τώρα η Miley έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ και εμφανίστηκε στη λαμπερή τελετή απονομής των VMAs του MTV και τη συνόδευε η Kaitlynn Carter και οι δυο τους κυκλοφορούσαν παντού κρατώντας η μια το χέρι της άλλης.


Και εκεί κάποιοι παρατήρησαν πως η Miley με΄τα το διαζύγιο απέκτησε ένα νέο τατουάζ στο χέρι της, το οποίο προφανώς αναφέρεται στο διαζύγιο με τον Liam.


Το νέο τατουάζ, σύμφωνα με το People, το έκανε ο tattoo artist Winter Stone και είναι στίχοι από ένα κομμάτι των Pixies που αναφέρουν: "Το κεφάλι μου ένιωθε φοβισμένο, αλλά η καρδιά μου αισθάνονταν ελεύθερη".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!