GOSSIP

Πάλι κατηγορούν την Khloe Kardashian πως είναι "απαράδεκτη" ως μάνα

Μπορεί οι Kardashians να τονίζουν κάθε φορά πως για αυτές το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο είναι η οικογένεια, αλλά πολλοί δεν τις θεωρούν και "πρότυπο - οικογένειας" και συχνά τις... κράζουν για το πως μεγαλώνουν οι ίδιες τα παιδιά τους.

Και αυτό συνέβη και πάλι με την Khloe Kardashian, με αφορμή μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.


H Khloe απολαμβάνει τις διακοπές της έχοντας μαζί της την 1 έτους κόρη της True. Αλλά φαίνεται πως στην παρέα τους προστέθηκε και η μόλις 1 έτους Chicago, η ανιψιά της Khloe και κόρη της διαβόητης Kim Kardashian.


H Khloe ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες όπου τα δύο ξαδελφάκια καταβροχθίζουν γαριδάκια, σνακς και πίνουν αναψυκτικά και έγραψε πλάι στις φωτογραφίες τον ακόλουθο (προφανώς φανταστικό) διάλογο: «Chicago: Άκουσα τη μαμά μου να λέει ότι οι θερμίδες των διακοπών δεν μετράνε. True: Μη μου το πεις δεύτερη φορά Chi».


Αμέσως έγινε χαμός, με χιλιάδες να βρίζουν την Kim Kardashian και την Khloe Kardashian πως είναι απαράδεκτες ως μανάδες επειδή μαθαίνουν σε βρέφη να "μετρούν" θερμίδες .


Φυσικά άλλοι απλά βρήκαν αστεία και χαριτωμένη τη λεζάντα.  Πάντως η Khloe έσπευσε μέσω twitter να πει πως δεν επιτρέπει σε κανένα να την κρίνει ως μάνα και τότε δέχτηκε νέα σειρά επιθέσεων (η ίδια και όλο της το σόι) καθώς χιλιάδες κατηγορούν τις Kardashians για "εμμονές" με την εξωτερική εμφάνιση, τις πλαστικές και τις δίαιτες και σχολιάζουν πως δίνουν το κακό παράδειγμα σε όλα τα παιδιά όχι μόνο τα δικά τους.

Ιδού το επίμαχο ποστ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chi: I heard my mama say “vacation calories don’t count” True: Don’t tell me twice Chi

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Aug 19, 2019 at 9:21am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!