GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Μπάγια Αντωνοπούλου με όσους την χαρακτήρισαν "νεόπλουτη"

Για χρόνια, το τηλεοπτικό κοινό την έβλεπε να είναι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη σε γνωστή πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Στην πορεία η Μπάγια Αντωνοπούλου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και την είδαμε να παρουσιάζει την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Πλέον η Μπάγια, σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της, ενώ παράλληλαλ η προσωπική της ζωή είναι μια χαρά, αφού πρόσφατα αποφάσισε να "προχωρήσει" τη σχέση της με τον Άκη Δρούγκα, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και περίπου δύο χρόνια και πλέον το ζευγάρι συγκατοικεί.


Οι δυο τους επέλεξαν να μείνουν σε μια μεζονέτα στα νότια προάστια της Αθήνας και η Μπάγια, μέσω social media θέλησε να δείξει το νέο της σπίτι.


Όμως αυτό προκάλεσε πολλά σχόλια, με κάποιους να την κατηγορούν για "επίδειξη πλούτου" και να τη χαρακτηρίζουν "νεόπλουτη".


Και αυτά τα σχόλια μάλλον εκνεύρισαν πολύ την παρουσιάστρια, η οποία έσπευσε να απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις, ενώ αποκάλυψε ακριβώς το ποσό που πληρώνει για ενοίκιο.

«Σήμερα είδα κάποιες αναρτήσεις σε site από συναδέλφους σε σχέση με το νέο μου σπίτι. Με χαρακτήρισαν νεόπλουτη και ότι επιδεικνύω το χρήμα μου. Ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία να απαντήσω πως αυτό το πραγματικά υπέροχο σπίτι το νοικιάσαμε 550 ευρώ γιατί απλά ψάξαμε πολύ και είμασταν τυχεροί.

Ήταν σε χάλια κατάσταση μέχρι να το φτιάξουμε., ότι βλέπετε μέσα, είναι προσωπική μας δουλειά (Κουράστηκα να βάφω) αλλά και καλύτερες τιμές που έκαναν οι φίλοι χρόνων. Νομίζω ότι με δύο μισθούς που μπαίνουν σε αυτό το σπίτι (τον δικό μου και του συντρόφου μου, που εργαζόμαστε όλη μέρα) αλλά και με πολύ αγάπη, έχουμε το δικαίωμα να το χαρούμε!

Όσο για τις αληθινές ευχές σας και τα όμορφα μηνύματα, τα διαβάζω ένα ένα και ,με κάνουν να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωρηθεί για κανέναν πικρόχολο. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε βλακείες, αυτή τη φορά όμως αν και χαμηλού προφίλ άλλαξα γνώμη» έγραψε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!