GOSSIP

Νέος χωρισμός στο Χόλιγουντ: Η Katie Holmes είναι και πάλι single

To 2012 η χολιγουντιανή σταρ Katie Holmes πήρεσ διαζύγιο από τον πασίγνωστο ηθοποιό Tom Cruise με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, τη 13χρονη Suri.

Έκτοτε πολλά έχουν γραφτεί για τη σχεδόν ανύπαρκτη σχέση του Tom Cruise με τη κόρη του, ενώ ακούστηκαν εικασίες, πως ο χολιγουντιανός σταρ (που ασχολείται με τη Σαϊεντολογία) υποχρέωσε την Holmes να μην κάνει άλλο γάμο.


Και η αλήθεια είναι πως ενώ από το 2013 (ένα μόλις χρόνο μετά το διαζύγιο) η 40χρονη σήμερα Katie άρχισε να βγαίνει με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Jamie Foxx, οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχτηκαν επίσημα το δεσμό τους (μολονότι έκαναν κοινές δημόσιες εμφανίσεις) και φυσικά δεν επισημοποίησαν ποτέ τη σχέση τους.


Και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτός ο δεσμός, που κράτησε 6 ολόκληρα χρόνια, τελείωσε.


Συγκεκριμένα αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μήνες (στα τέλη Μαΐου) και πως ο καθένας αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστό δρόμο και να αφοσιωθεί στα παιδιά του (και ο 51χρονος σήμερα κωμικός Jamie Foxx έχει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του και συγκεκριμένα δύο κόρες: την 10χρονη Annalise και την 25χρονη Corinne).


Mάλιστα ο Foxx, έμμεσα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, αφού αμέσως μετά την αποκάλυψη του χωρισμού, ανέβασε στο Instagram μια πόζα του όπου δίπλα του έχει τις κόρες του, ενώ φουντώνουν οι φήμες πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας νεαρής τραγουδίστριας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!