GOSSIP

O Μάρκος Σεφερλής εξηγεί γιατί ο "Ντάνος" πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός "Ντάνος" και νικητής του Survivor 1, πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην υποκριτική και ήδη τον είδαμε να παίζει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Και τώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, αφού παίζει στη νέα κωμωδία του Μάρκου Σεφερλή, που φέρει τον τίτλο "Χαλβάη 5 - 0" και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα ερχόμενα Χριστούγεννα.


Στη νέα κινηματογραφική κωμωδία πρωταγωνιστούν μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης κ.ά.


Όμως ειδικά η επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ρόλο του Δρ Καρόζη, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.
 

Ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του στο Secret αποκάλυψε  γιατί επέλεξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

«Ο Ντάνος μού απέδειξε πως αξίζει. Τον είδα να παίζει και μου άρεσε. Είπα ας δοκιμάσει και ας δούμε αν θα τα καταφέρει. Μου άρεσε, ήταν φυσικός και έτσι ήρθε και η πρόταση η δική μου, την οποία και αποδέχτηκε. Δεν ήμουν αντίθετος. Εγώ είπα ας δοκιμάσει και ας τον δούμε. Και στις πρόβες επαληθεύτηκα. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη προς τους υπόλοιπους ηθοποιούς και ξέρει να σέβεται».

«Θα τσαλακωθεί. Είναι κάτι που το ήθελε και ο ίδιος. Δεν υπάρχει ο ρόλος του Ντάνου στο “Survivor”. Θα υποδυθεί έναν ιατροδικαστή, θα έχει άλλο λουκ, θα έχει άλλες εκφράσεις… Στην πρόβα ενθουσιάστηκε, ήταν σαν μικρό παιδί. Επίσης, έβγαλε στοιχεία κωμικά που ούτε ο ίδιος ήξερε ότι είχε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Aug 2, 2019 at 5:40pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) on Aug 1, 2019 at 4:55am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!