GOSSIP

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός Peter Fonda

To Hollywood θρηνεί για την απώλεια ενός διάσημου ηθοποιού και μέλους μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες που έχουν γράψει ιστορία στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Ο αμερικανός ηθοποιός Peter Fonda, γιος του θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου Henry Fonda και μικρός αδελφός της Jane Fonda, που έγινε διάσημος χάρη στον ρόλο του στην καλτ ταινία Easy Rider (1969) απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο θάνατός του οφειλόταν σε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας του καρκίνου των πνευμόνων από τον οποίο έπασχε, εξήγησε εκπρόσωπος της οικογένειας Fonda σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Peter Fonda απεβίωσε», αναφέρει η ανακοίνωση των Fondas. «Ενώ θρηνούμε την απώλεια αυτού του γλυκού και αβρού άνδρα, ευχόμαστε οι πάντες να τιμήσουν το αδάμαστο πνεύμα του και την αγάπη του για τη ζωή. Προς τιμή του Πίτερ, σας παρακαλούμε υψώστε το ποτήρι σας σε μια πρόποση στην ελευθερία», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!