GOSSIP

Τώρα λένε πως ο γιος των Meghan & Harry τελικά μοιάζει στον μπαμπά του

Στις 6 Μαίου, την περασμένη Άνοιξη, γεννήθηκε ο μικρός Archie, ο καρπός του γάμου του πρίγκιπα Harry με την πρώην Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle και πολλοί είχαν αναρωτηθεί σε ποιον από τους δυο γονείς του, μοιάζει το μικρό παιδάκι.

Μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν γεννηθεί ο Archie, είχαν υπάρξει και πολλά ρατσιστικά σχόλια για το πως θα έμοιαζε ο μικρός με αφορμή την αφροαμερικανική καταγωγή της Markle και το παλάτι πήρε πολύ σκληρά μέτρα ενάντια σε όσους έκαναν ανάρμοστα σχόλια ακόμα και στα social media.


Μετά ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδειξαν σε όλους το μωρό τους και λίγο μετά τη γέννησή του και την ημέρα της βάφτισης του που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και πολλοί έλεγαν πως ο μικρός μοιάζει στη μαμά του.


Τελικά μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού People, o Archie έχει κληρονομήσει το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο από την εμφάνιση του μπαμπά του: τα κόκκινα μαλλιά.


Πηγή από το φιλικό κύκλο των Meghan & Harry δήλωσε στο People: «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό. Έχει πανέμορφα ποδαράκια με πολλές δίπλες και τούφες από κοκκινωπά μαλλιά. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος». 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!