GOSSIP

Το σχεδόν... ανύπαρκτο μαγιό της 50χρονης Jennifer Lopez τρέλανε κόσμο

Πριν από λίγες ημέρες η Jennifer Lopez γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και έκανε τους πάντες να απορούν πως τα καταφέρνει να μην την αγγίζει το πέρασμα των χρόνων και τώρα η JLo κατάφερε και πάλι να τρελάνει τους πάντες με το... αγέραστο κορμί της.

Αυτό το διάστημα η Lopez, βρίσκεται στην Ευρώπη, όπου και κάνει μια σειρά από live εμφανίσεις σε μια μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία.


Έτσι χρειάστηκε να αφήσει πίσω στις ΗΠΑ τον αρραβωνιαστικό της και διάσημο πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez και να ταξιδεύει από χώρα σε χώρα στην Ευρώπη για επαγγελματικούς λόγους (εκτός από τη περιοδεία της προμοτάρει και τη νέα ταινία της Hustlers).


Πρόσφατα η Lopez άφησε τους πάντες άφωνους όταν ανέβασε από τη Μάλαγα της Ισπανίας, μια πόζα της με ολόσωμο μαγιό, για να δείξει πως προσπαθεί να ξεκλέψει και λίγο χρόνο για να απολαύσει το μεσογειακό ήλιο και όλοι έμειναν... κάγκελο με το κορμί της.


Και μετά ήρθε ο αρραβωνιαστικός της να τους αποτελειώσει! Τώρα ο Alex, θέλησε να δείξει πόσο του λείπει η Lopez (είναι τώρα στη Ρωσία) και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου η Lopez φορά ένα σχεδόν ανύπαρκτο μπικίνι (θυμίζει λωρίδα υφάσματος και όχι μαγιό),


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!